پیام عراقچی درباره اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان: کسانی که میز مذاکره را منفجر کردند، آن را نابود کردند پاکستان بیش از ۱۵۰۰۰ پناهنده افغان را اخراج کرد انصارالله: ترجیح ما رویارویی مستقیم با رژیم اسرائیل است عربستان و آمریکا در آستانه توافقی بزرگ روسیه: ۶ شهپاد اوکراینی در دریای سیاه منهدم شدند ‌القسام از تحویل جسد ۳ اسیر اسرائیل خبر داد انفجار مهیب در الحسکه سوریه تل‌آویو مجوز ورود حماس به مناطق تحت کنترل ارتش اسرائیل را صادر کرد درخواست جدید نتانیاهو از دولت لبنان: انصارالله یمن تهدید بزرگی است نماینده آمریکا در سوریه: الجولانی برای امضای توافق پیوستن به ائتلاف ضد داعش به کاخ سفید می‌رود واکنش عراقچی به ادامه کشتار در سودان مسیر‌ها مقابل افراد فراری از جنایات در الفاشر سودان بسته شده است روسیه: تماس‌های خود با دمشق را حفظ می‌کنیم عمان: ایران همواره آمادگی خود را برای مذاکرات سازنده نشان داده / سیاست منزوی کردن ایران راه حل نیست القسام ۳ جسد بدون نام را تحویل اسرائیل داد

گزارش سازمان ملل از۱۱ هزار کودکی که از ابتدای سال جاری از مدیترانه عبور کرده‌اند

سازمان ملل اعلام کرد: بیش از ۱۱۰۰۰ کودک از ابتدای سال جاری بدون خانواده خود از دریای مدیترانه عبور کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 01
کد خبر: ۲۰۶۴۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان ملل متحد گزارش داد که بین ژانویه تا اواسط سپتامبر سال گذشته بیش از ۱۱۶۰۰ کودک بدون والدین یا سرپرست قانونی خود از دریای مدیترانه به ایتالیا رفتند.

 

بر اساس بیانیه صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در روز جمعه، این تعداد نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶۰ درصد افزایش یافته است، زیرا حدود ۷۲۰۰ کودک بدون همراه یا جدا شده از جاده خطرناک عبور کرده‌اند.

 

این آژانس سازمان ملل خاطرنشان کرد که کودکانی که به تنهایی این سفر‌ها را انجام می‌دهند، در قایق‌های لاستیکی پر ازدحام یا قایق‌های ماهیگیری چوبی فرسوده قرار می‌گیرند که برای شرایط بد آب و هوایی مناسب نیستند. برخی از آن‌ها نیز در انبار کشتی‌ها قرار می‌گیرند.

 

همین منبع افزود: نبود هماهنگی و قابلیت جستجو و نجات کافی در سطح منطقه و همکاری در دریا در خصوص پیاده شدن، خطراتی را که کودکان هنگام عبور با آن مواجه می‌شوند تشدید می‌کند.

 

این اسناد شواهدی را ثبت کرد که نشان می‌دهد کودکان بدون همراه در طول سفر خود در معرض استثمار و سوء استفاده قرار می‌گیرند و اینکه دختران و کودکان جنوب صحرای آفریقا آسیب‌پذیرترین افراد در معرض آزار و اذیت هستند.

 

این گزارش حاکی از آن است که دست کم ۹۹۰ نفر از جمله کودکان هنگام تلاش برای عبور از دریای مدیترانه در فاصله ژوئن تا آگوست سال جاری جان خود را از دست داده یا ناپدید شده اند که سه برابر تعداد ثبت شده در مدت مشابه در تابستان سال گذشته است.

 

او همچنین هشدار داد که ممکن است تعداد واقعی قربانیان بیشتر باشد، زیرا برخی از کشتی‌های غرق شده هیچ بازمانده‌ای باقی نمی‌گذارند و بسیاری از این حوادث ثبت نشده‌اند.

 

در این بیانیه به نقل از مدیر منطقه‌ای یونیسف در اروپا و آسیای مرکزی و هماهنگ‌کننده ویژه واکنش به پناهندگان و مهاجران در اروپا، رجینا دومینیسیس، مدیترانه به گورستانی برای کودکان و آینده آن‌ها تبدیل شده است.

 

او بر نیاز فوری به اتخاذ یک واکنش در سطح اروپا برای حمایت از کودکان و خانواده‌های پناهجو و ایمنیو افزایش پایدار کمک‌های بین‌المللی برای «برای جلوگیری از رنج بیشتر کودکان» و حمایت از کشور‌هایی که با بحران‌های متعدد مواجه هستند، تاکید کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار